Snurr snurr klapp och hopp

 
Igår var jag trött, obeslutsam och allmänt nere. Jag sprang på en kompis på Ica på vägen hem, eller snarare, jag stod och kände mig iakttagen, så jag vände på huvudet sakta och där stod kompisen, Och jag gjorde något jag inte trodde jag skulle göra, jag fräste ifrån och var inte särskilt trevlig. I bilen slog det mig hur jag betedde mig och jag blev själv lite förvånad över mig själv, är inte alls likt mig. Så när jag kom hem och det fortfarande inte släppt gick jag ut och sprang och lyssnade på lite klassisk musik. Jag börjar få ihop en lista på Spotify med favoriter. Och när jag sprang förbi ena grannen såg jag att polaren var där så jag gick in dit och bad om ursäkt för mitt beteende, den hade ju inte gjort mig något mer än att överraska mig.
Efter det började jag bli på bättre humör så jag dansade mig genom köket medan jag städade och skuttade, snurrade, hoppade och klappade i händerna. Det var vals, tango, mjuk dans och absolut inte alls liknande konståkningsfasoner men inte långt ifrån.
Mest dansade jag till den här, och kom inte och säg att den inte är catchy:
 
 
 
Jag var obeslutsam, men löpturen fick mig mer beslutsam.
Jag har ju länge funderat på vad jag ska göra med mitt liv och fick en idé för ett tag sen om att kanske starta eget. Ja lugn nu, jag har inte sagt upp mig. Men däremot tog jag beslutet att utbilda mig som diplomerad massör, samtidigt som jag jobbar.
Idag var jag trött som satan när klockan ringde imorse och det resulterade i att jag försov mig big time. Trodde inte hjärnan skulle komma igång, ever, men det gjorde den. Och den höll fast vid beslutet igår. Så när jag kom hem satte jag mig vid datorn, anmälde mig till kursen och betalade anmälningsavgiften.
Så. 22/8 drar det igång. Förhoppningsvis tar det inte alltför lång tid utan jag räknar med att vara klar vid årsskiftet, i och med att jag tänker fortsätta jobba under tiden.
 
Första låten däruppe då? Jo den omnämns i Det Mörka Tornet-serien av Stephen King. Har gjort en låtlista på
Spotify som innehåller alla låtar som på ett eller annat sätt omnämns i böckerna.
Och jag var trött, arg och allmänt less när jag kom från jobbet, pga av lite omständigheter där, så jag visste inte om jag skulle gräva ner mig i en grop eller inte. Men så dök den låten upp och jag blev med ens glad och hoppig igen.
 
Fick även tips av grannarna om en kille som klipper/friserar i grannbyn, så jag fick tag i hans nummer idag och ringde och beställde tid hos honom på torsdag. Klippning samt färgning+noppning av ögonbryn. Blir spännande! Hoppas inte min frisör blir ledsen att jag inte går till henne. Men i mitt försvar så har hon faktiskt stängt nu och jag måste göra det NU.
 
I övrigt är det varmt som fasen här. 30 grader, plus minus nån grad eller fem. Och stentung luft. Kanske inte konstigt man är lättretlig. Plus att jag har mer temprament och inte tål nåt längre.
 
Så nu ska jag gå ut och.... ja... antingen inte göra ett skit eller försöka plantera om mina chilisar. Enda är att jag inte vet HUR jag ska plantera om dem för de är stora som fan plantorna... de kommer knäckas om de står ute, måste bygga in dem såfall på något sätt. Hmm, tål att tänkas på.