Bajs-spray!

So let's talk about some poop again.
 
Kommer ni ihåg denna dära bajs-sprejen? En spray som man sprayar ner i toastolen INNAN man skiter och det luktar bara gott?
Jag köpte ju två såna flaskor och satan i gatan vad de är bra. Man kan ha rena diarré-köret och lukta satan i helvetti, men splosch splosch i toan o det doftar godaste gott.
Efter min vecka i Stockholm gick min kropp bananas och jag hade så förbannat ont hela veckan. Och när min mage krampar och gör ont så trycks tarmarna ihop mer, antar jag iaf, och magen är inte bra alls. Allt jag äter går rakt igenom kroppen typ.
Så då kom det sig att jag satt på jobbet runt lunchtid en dag förra veckan. Känner krampen i magen. Kallsvettas. Känner paniken komma krypandes. Inser att det inte är nåt skoj som vill komma ut ur den där magen. Så jag grabbar tag i min bajs-spray ur handväskan, orka ta hela väskan liksom, ner med sprayen i byxfickan, halvkutade iväg till toaletten. Hinner bara in och låsa dörren när jag känner att det börjar bli blött på mitt lår. Jag fattar på en gång att det är sprayen som läckt. Slänger ner näven i fickan och får upp sprayen. Det var inte så att hela "locket" lossnat, utan den hade liksom skruvat upp sig lite. Så EN ENDA DROPPE hamnade i min byxficka.
No big deal? Nä kanske inte. Om det inte vore för att det STANK. Då menar jag verkligen STANK. Självklart luktar ju sprayen skitgott. Men nu kan jag förstå hur det kan räcka med 4 sprut i toan för att dölja även den mest vidrigaste stank som kan komma ur en kropp.
För den där enda droppen, den höll fan på att ta död på mig resten av dagen. 6 timmar jobb till. Jag la t o m en filt över benen medan jag jobbade för att försöka hålla stanken borta.
Och på vägen hem i bilen fick jag stanna halvvägs vid affären bara för jag klarade inte av att sitta i bilen med stanken.
Jag hade LÄTT kunnat ta kål på en Bisonoxe med den där droppen. Jises i helvetti.
 
Men. Det roliga då.
Det var ju hos Mona som jag fick höra om den här sprayen. Jag har läst hennes blogg i flera, flera år, och ibland skrattat så jag kissat ner mig, för hon är så satans rolig. Det finns en del inlägg tex om när hennes dotters hamstrar dött (inte alls roligt) och de fått stå i Finhooden och sjunga "Pärleporten" för full hals vid begravningen i trädgården... hahaha.... ni måste nästan läsa det själva.
Men iaf. Mona tipsade då om sprayen. Jag beställer den. Använder den. Tycker den är skitbra. Hon likaså. Hon lägger upp ett inlägg samma dag som min spray-incident, att hon promotar och lovordar den här sprayen dagligen, säljer hundratals i veckan, och har själv inte med sig någon i handväskan när hon väl behövt en.
Så jag kommenterar det inlägget, sent på kvällen, fortfarande med "doften" i näsan och migränen hägrandes. Sen tar det en dag eller två och jag läser hennes blogg igen.
Ser ett inlägg som heter "Älska klantrövar". En av hennes läsare har kommenterat om bajssprayen. Läser igenom det och inser att det är ju för fan JAG! Åååh vad jag skrattade.
 
Kontentan av det hela?
KÖP SPRAYEN! -----det gör du HÄR!
Bästa gå-bort-presenten, tuliainen eller bara till sig själv/familjen.