Brun-blond

Ja jag färgade håret i en satin-mörkblond... det blev mer ljusbrunt tror jag. Så nu har vi haft i slingor. Blonda. Ska gå och tvätta ur strax. Får väl se vad det blir.
Vet en sak iaf, jag är trött och det finns hur mkt som helst som måste göras som jag inte hinner med.
Dygnet är för kort.

Grannar

Jag är inte vampyr-besatt :P Jag är bara väldigt nyfiken! Nog för att mina ögon också ändrar färg i olika ljus. Men det här var så extremt! Och det enda jag sett det i förut är twlight :P Så det så!!
Idag var de ljust nötbruna förresten.
Snart ska jag nog fråga honom.
Nyfiken i en strut.

Vi har en granne som är måttligt alkoholist. Han är supertrevlig, så det är inte det. Men han var förbi nyss och frågade om jag kunde åka iväg och köpa ett 6pack åt honom, så skulle jag få 200 kr. Jag sa att jag inte kunde, han fjäska och bad men jag sa nej så fint jag kunde. Då bad han mig fråga Sebbe eftersom han inte kommit hem från jobbet än. Och där stod han. Vägrade typ gå. Så jag skickade ett sms och FRÅGADE sebbe, vilket jag sa till honom, och han satte sig ner på en stol på trappen och började småprata medan han väntade på ett svar. När han inte fått något på 5 min sa han att han börjar gå och möter Sebbe på vägen.
Innan jag ens fått ett svar.
Så jag skrev det till Sebbe.

Det sätter både mig och han i en prikär (?) situation. Grannen kanske blir arg på mig ifall Sebbe inte fixat det, och kanske påpekar att jag ljugit och lurat iväg honom på  en lång promenad. Sen kanske han blir sur på Sebbe ifall han inte köper, och annars så måste ju Sebbe också då avgöra om han ska handla eller inte.

Och nu ringde han, och tänker nog låtsas som att han inte sett mina sms.

Så det märks väl vad som händer.
Blir så trött på allt sånt här.

Mothugg

Posten håller lika låg nivå som mig. Jag har äntligen fått ett gensvar ang den felskickade posten.
På ett sånt där reklampacke, ni vet en bunt reklam med ett "uppslaget" runt... På där står det stort:

"SÄTT NAMN PÅ LÅDAN!"

Lite elakt ändå tycker jag, man ska inte behöva ha det om man inte vill. De skulle säkert ge oss hans post ändå.
Faktiskt så är det ren tur för dem att jag ens såg det där, vem kollar igenom bladet som håller ihop reklamen liksom? Pft.
Men jag tänker inte vara som dem iaf. Jag tänker lyssna på deras uppmaning och sätta våra namn på lådan. Imorgon.


Jag filurade lite på det där med bländningsögonen idag. Jag var ju tvungen att kolla "lite försiktigt" när vi hade rast och satt mittemot varann. Jag tänkte jag gör det så han inte ser. Men jag fick råstirra tills han kollade på mig, då kunde jag se... och här kommer det:
Ögonen var mörkt nötbruna idag!!!
Inte gyllene eller skimrande. Nötbruna! Mörk nöt också!
Det här ska undersökas i en vecka! Så är det bara.