En dålig fast bra dag.

Idag vaknade jag rätt så utvilad och kände mig pigg och glad. Humöret på topp. Varit en bra dag på det sättet.
Men jag har haft sjukt ont hela dagen, ända sen imorse. Försökte stå ut med smärtan så länge som möjligt, men efter lunchen pallade jag inte mer. Blev tvungen att ta en citodon. Efter en timme hade jag fortfarande jätteont men var åtminstone lite trött i huvudet. Det enda jag ville var att åka hem och sova. Tog mig igenom sista fyra timmarna genom att inte röra mig ur fläcken. Halvsatt i stolen i samma läge.
Väl hemma fick jag lägga mig i soffan och vänta två och en halv timme innan jag kunde ta nya tabletter. Tog då 2 citodon. Efter en timme fortfarande samma smärta och inte ens trött i huvudet. Och nu har jag gett upp och gått och lagt mig.
Såna här dagar funkar ingenting tyvärr. Det skulle vara så skönt att slippa droga sig och ha ont.
En månad, det är allt jag önskar. En månad helt frisk utan någon smärta och mediciner. Då skulle jag kunna återhämta mig, bygga upp kroppen och bara bli bättre. Så man orkar med smärtan sen.
Nu är jag ju så trött och slut i kroppen att jag knappt orkar träna. Försöker göra höftböjarövningarna varje dag, och åtminstone några yogaövningar då och då. Men som sagt, är helt slut i kroppen.

Men annars har det varit en toppendag. Bra humör, roliga samtal, fått undan mycket på jobbet så jag får lugnare under nästa vecka.
Nu blir det sova tills jag vaknar av mig självt, eller ja, till elva senast iaf.
Natti natt :)

So what'cha doin'?

Jag stickar på min tröja. Går bra som fan. Typ. Upptäckte att jag stickat fel på ett ställe, mitt i. Bummer. Men, nu har jag lyckats "sticka tillbaka" på egen hand, utan hjälp från svärmor. Så jag kanske kan det här med att sticka iaf :)
Ja den är bredare än det ser ut på bilden. Ja det är ribb. Yes det är bakstycket. Framsidan ska bli delvis flätad.
Fy fan vad jag är bra!

Sweet lord så satans inåt helvete..

..jag tänkte jag börjar svära redan i rubriken så förstår ni vad som komma skall.

Mensvärk. Började på jobbet. Ont utav bara satan på vänster sida. Tryckte och spände ner i höften. Tog en diklofenak för det var det enda jag hade. Hjälpte inte ett dret. När jag kom hem kastade jag i mig två citodon och försökte stå upprätt. Efter en halvtimme märker jag att de börjat verka eftersom jag blev torr i munnen. Men fortfarande ont. Efter en timme var den värsta udden borta. Fortfarande ont som helvete. Vanligtvis blir man groggy av två citodon. Jag brukar bli lullig och prata fel. Inte den här gången. Inte ett smack. Nada. Niet. Niente. Lika klar i huvudet som vanligt. Då vet man att man haft ont, när de bara tar udden av det värsta.
Så. Efter vi haft folk på middag och film ligger jag nu på hallgolvet i brist på annat och masserar ryggslutet mot golvet och uppdaterar här. Skulle behöva duscha egentligen, men det gör så satans helvetes pissjävla skitförbannat dretont så jag ligger nog kvar här ett tag till.

Kan berätta två saker till under tiden.
Första är att jag fick papperna från Patientförsäkringar idag. Till att börja med får jag ut drygt 13k för sveda och värk under "akuttiden". Alltså från operationen till sista mars.
Sen ska det bedömas om invaliditet, smärtan jag har nu samt inkomstförlust under tiden jag vart borta från jobbet.
Känns bra. Bra att få det på papper.

För det andra då. Jag hade en... intressant?... biverkning av medicinen jag tar på kvällen, igår.
Det sista jag minns är att jag satt i soffan i Jamisbrallor, linne och min baseballtröja. Sen vaknar jag 04.00 i sängen, med en annan tröja plus raggsockor. Tydligen har jag skrivit med en kompis på Facebook, och varit vaken när Sebbe kom hem och pratat med honom. Jag har noll minne av det. Helt blankt. Fattade ingenting när jag vaknade imorse.
Så. Scary shit. Har anmält biverkningen till läkemedelsverket. Och idag börjar jag trappa ner medicinen för att ta bort den helt. Vägrar att ta den. Men att sluta tvärt kan vara farligt.

Så ja. Det var delar av min dag.
Nu tänker jag ta mig upp från golvet och avancera mot sängen istället.
Nighty night peoples!