Dålig stil... vem som än gjort twilightfilmen

Nyss sett sista twilight-filmen. Och ja. Jag kan bara säga att jag hatar filmmakare som gör om stories bara för att det ska bli mer "spännande", Det kanske funkar i andra filmer, men i den här? Visst har man inte läst böckerna kommer de kanske undan med det. Men vi som har läst dem, mer än en gång och kan dem i princip utantill, varenda känsla, för oss blir det FEL!
Större delen av "slutet" satt jag och var skitförbannad eftersom det inte händer i boken, alls, på något sätt, inte överhuvudtaget.
GAH!
Skitfilm.
Trodde aldrig jag skulle säga det om Twilight-filmerna.
Men jävla skitfilm.

"Patrik, är du också arg?"

Idag kommer jag vara ganska kortfattad.
 
Gamla pepparkakshuset fick dö den långsamma förmultningsdöden på en soptipp, eftersom jag inte äter pepparkakor och sambo kör GI för tillfället.
 
Igår råkade jag skära mig i vänster pekfinger, ganska djupt. Häfttejp och massa plåster fick hjälpa till att hålla ihop det. Idag gör det skitont.
 
Vi har en vit katt som eventuellt är hemlös, som någon har hand om. Men den har sen två veckor inte lämnat vår altan. Jag vill adoptera honom men han blir så rädd av att vara inne i huset. Idag sitter han ute på katthuset och majuar alldeles för sorgset och stirrar in genom altandörren, och lyssnar inte på mig. Jag har nu pluggat i headsetet till telefonen och spelar musik högt för att slippa höra.
 
Är det något jag inte gillar är när någon bestämt en tid den ska ringa (alltså ingen i familjen eller sånt då). I det här fallet en läkare. Och att tiden den ska ringa är en tid på morgonen då jag verkligen behöver sömnen.
Speciellt eftersom jag då imorse tyckte att det här var den längsta natt jag varit med om i mitt liv, trots sömnen, som visserligen varit drömfri, men inte ett dugg utvilande.
Och den här läkaren inte ringer.
 
Huvudvärk, nära migrän. Ont i fingret. Dålig sömn. Mjauande katter. PMS. Början till lätt värk i magen (antagligen mensvärk men olik den smärta jag brukar känna). Även den dag då jag slutar helt med citodon.
 
Ursäkta mitt fina ordval nu men: Jävla piss-skitfredagsdag!!!
 
 

Denna oändliga sömnbrist/sömnstörande.

Igår somnade jag relativt tidigt, runt midnatt. Och så fort jag stängt ögonen öppnade jag dem igen och det kändes som jag inte sovit en blund, tänkte det var långt kvar till gryningen.
Kände att jag var tvungen att gå upp på toa så jag pallrade mig upp, tänkte det är lika bra, så kan jag sova resten av natten sen.
Men när jag steg upp tyckte jag det var lite för ljust för att vara runt midnatt... Och när jag kom tillbaka till sängen kollade jag klockan. 07.35.
Hur i hela friden gick det till? Jag hade ju inte ens sovit. Jag kände ju det själv, jag var så himla trött, allt jag ville var att sova.
Väckte sambo och han tog sig upp till jobbet, och jag la mig igen och funderade på om jag skulle gå upp eller försöka somna. Det blev det sistnämnda till slut. Och fram till halv elva halvsov jag, och drömde hela tiden, så det blev ingen avslappnad sömn. Varvade mardrömmar med allt möjligt annat.
Vid halv elva kände jag mig ännu tröttare och ville verkligen inte gå upp, men förstod att om jag skulle ligga kvar skulle det bli ännu värre. Så jag tände lampan (ja vi har så mörkt häruppe nu, iaf när det är dåligt väder) och läste några kapitel i en bok.
Och sen tog jag mig upp och hämtade posten och åt lite frukost.
 
Imorn kommer smärtläkaren ringa mellan 8-9 på morgon och stämma av läget, hur det har gått etc. Hon hade ju redan förvarnat om att sömnen brukar vara det första som störs.
Men det kommer jag nämna oavsett.
Sömnen.
Yrseln.
Smärtan.
Ja det är faktiskt i den ordningen nu. Sömnbristen gör mig så trött att jag knappt orkar känna av smärtan, förutom när jag gör saker.
 
Och nu är jag så trött att jag inte ens vet vad jag skriver.
Tror jag fortsätter läsa eller spela Diablo III. Det får mina tankar på ett annat håll och håller mig vaken.
Gå ut och gå ett varv runt kvarteret igen.
 
Färgade håret igår förresten, sån där ombre/umbre eller vad det heter. När topparna/nedre delen av håret är ljusare än övre delen. Inte perfekt, men inte superfult heller.
Svårt att ta bild på det så jag har tagit en och gjort om den i Instagram.
 
 
Och innan såg det typ ut såhär:
 
Och för er som inte har Instagram/Facebook.
Jag har gjort ett nytt pepparkakshus.