Nästan på benen igen.

Så, jag överlevde helgen. Var nästan helt bra igår. Hade ont men det gick att hantera. Men det kändes att hela kroppen var trött, på allt. Den skulle behöva en vecka smärtfritt på rehabiliteringsspa eller nåt.
Idag då åkte jag och jobbade som vanligt, och det var tungt. Kroppen var så trött, sitta i en kontorsstol länge var inte alls vad den ville göra. Jag klarade mig till jag kom hem, men sen pallade jag inte mer. Tog två citodon och la mig i soffan. Huggsmärtor. Bad sambon att massera lite bak i ryggen, och bara efter nån minut var det som att någon satt och hamrade i sidan på mig. Men grejen var att han knappt rörde mig. Vi har märkt att det blir så efter jag haft väldigt ont länge. Det är som att det är en gigantisk muskelknut som bara POFF, dyker upp. Man kan bara nudda så vrider jag mig av smärta. Knäppt egentligen.
Men men. Vi är på väg mot bättre tider. Nu ska jag bara hitta ork nånstans och klara av att träna.

Som vanligt då.

Att jag aldrig lär mig. Dag tre. Beyond hell. Har de senaste timmarna inte vågat röra mig utifall att jag skulle kräkas av smärtan. Känner mig nästan febrig, inuti kroppen. Bestämde mig för att inte ens jobba hemifrån idag, behöver sova mig igenom det här. Om jag kan. Tog mig upp och tog dubbla tabletter och gick raka vägen till sängen igen. Så nu väntar jag. Jag och Lillkissen. Det är det fina med katter, de viker inte från ens sida när man är dålig.
Imorse kom Lillkissen struttandes upp i sängen, raka vägen till mig, och kröp ihop under täcket mot min mage. Och när han tyckte det blev för varmt la han sig ovanpå täcket istället. Finkisse.

En lite roligare sak

Vi ska ut och resa, en vecka, lite senare. Om några månader. Jag säger inte vart än, inte förrän vi bokat och allt är klart. Men kan säga att det kommer bli toppen! Varmt, fint, lyxigt. Bara perfekt!
 
Stenhög på tabletter. Runt 12tiden gjorde det så ont så jag bara låg och stirrade rakt fram i soffan. Klockan ett hade det gått 6 timmar sen senaste tabletten så då tog jag två nya. De har kickat in bra nu, så det gör bara "lagom" ont nu, men däremot är huvudet snurrigt som fan. Får bara hoppas att ingen ringer och har nåt krångligt ärende som jag måste lösa. Inte säker på att tankeverksamheten är som den ska.