Med och utan

Jag tänker inte sticka under stolen med att det är rätt jobbigt nu, att det varit det en tid. Och det syns på kroppen. Man vill ju utstråla ett lugn och harmoni och lyster, men ärligt talat gör man inte det.
Jag såg ett klipp av blondinbella där hon var sminkad och sen sminkade av sig för att visa hur hon "egentligen" ser ut, då hon har väldigt extrem akne sen hon var ung.
Så jag tänkte göra samma, fast tvärtom. Först bild på mig, helt naturlig och skitjävla tråkig, sliten som fan. Och sen helt enkelt vad mycket lite smink kan göra. Enda skillnaden mellan bilderna i sig är att jag tände lampan i taket på bild två.


Jag fick..

..en hel del. Punschpralinerna försvann rätt snabbt. Var bara några stycken eftersom sambon vet att jag brukar tröttna efter några stycken redan. Sen fick jag cola och apelsinkrokantchoklad. Och kakor. Svampbob. Med samlarklistermärke. Joru. Klistermärke. Jag och mamma tävlar nu om vem som blir klar först. Tolv stycken ska man ha. Vi har nu en var.I'm alive but not jumping

Spenderade första halvan av dagen väldigt stilla. Läste lite då och då mellan samtalen. Styrde upp massa saker, utan att röra mig mer än en decimeter. But when you have to go you have to go. Kände direkt kramper när jag ställde mig upp och illamående, yrsel. Det sistnämnda berodde säkert på medicinen. Men varje rörelse gör ont inuti, och det är svårt för mig att tro att "det blir bättre om du är uppe och rör på dig och tar långa promenader". Jag skulle såklart klara av en långpromenad, jag kan klara vad som helst i livet, men jag skulle garanterat svettas som en gnu och frysa som ett svin samtidigt och vilja spy var tionde meter. Och självplågeri är inte riktigt min starka sida. Ser liksom ingen mening med det.
Skickade sms till sambon, ett gäng. Har svårt att bestämma mig för vad som skulle stilla mina cravings eftersom jag inte vet vad jag vill ha. Ett axplock: