Sömnlös

Låg här och sov som bäst på hotellet, trött efter dagens strapatser på båten med gänget. När jag plötsligt vaknar och det känns som jag ska spy. Hivar mig upp på någon sekund och in i badrummet. Men ingenting. Då känner jag smärtan. BAM!!! I med två citodon och nervmedicinen och tillbaka till sängen. Men finns inte en chans att somna nu.. så nu blir det tidsfördriv tills tabletterna verkar. Enda nackdelen är att jag är hungrig som en gnu. Men jag orkar ju inte tråckla på mig kläder och leta mig upp till hotellbaren.. tror ju inte de har något heller, men ändå. Fast jo nu kom jag på, jag har nog en plopp i väskan. Det lite bra. Hoppas ni andra sover bra därute i världen iaf :)

Sitter och väntar på flyget

Började jobba efter semestern idag. Började skitbra genom att inte sova en blund inatt. Det bara inte gick. Så jag har mest vilat ögonen typ, blundat bara för att. Sen nu då ska jag ner till storstan och jobba där resten av veckan. Går ut hårt på en gång.
Men den här flygplatsen alltså, fy satan vad dyrt. Köpte en ceasarwrap för 65:- men det var så jäkla lite. Knappt någon fyllning och ett kallt, slappt tortillabröd. Allt här är apdyrt. Trist.
Längtar till jag kommer till hotellet så jag får sova...

Jag köpte ju en för liten klänning

För ett tag sen hittade jag den mest underbara gammelrosa 40-talsklänningen på Röda Korset, som jag inte kunde få igen.
Efter lite kreativitet och massvis med sy- och sprätthjälp från svärmor kan jag nu ha den.

En bild före, där man ser att det inte finns en suck att få igen den.
Och efter då.

Nu ska jag bara hitta en passande kofta då det är lite kyligt kanske med bara den här.