Det straffar sig

Det är inte det att jag gör för mycket eller så. Men jag har haft migrän i två dagar. Helt utslagen. Går på tabletter för att orka stå upp och klara av att jobba.
Dumt kanske, jag borde finna mig vid tanken på att vara hemma och ta det lugnt. Men vad hjälper det mig? Det gör ju fortfarande ont.
Orsak då? Jo men det klassiska, ryggen och nacken.
Det var mer än 2 månader sen jag var hos osten nu... Min kropp klarar inte så länge. 6 veckor är gränsen ungefär innan jag börjar få ganska ont. Vid 7 eller 8 veckor kommer huvudvärken. Vid vecka 8 eller 9 kommer migränen.

Jaha, tänker ni nu, gå till osten då.
Ja men se jag har en tid på tisdag. Frågan är bara om jag orkar stå ut tills dess eller om jag ska ringa och se om hon har någon tid i veckan istället.
Det går bra så länge jag sitter still och inte rör huvudet, men så fort jag rör huvudet, speciellt om jag vrider åt höger, då smäller det till och golvar mig.

Jag vet att jag ofta säger att jag skaaaaa träna och jag skaaaa fixa... men aldrig gör det.
Men nu är det nog så jävligt att jag inte kan komma ifrån mig själv. Jag MÅSTE träna.
Jag tycker inte om MÅSTEN, för mig finns bara att jag VILL eller VILL INTE.... Men nu får t o m jag ge mig med det. Jag MÅSTE träna. Jag MÅSTE bli bättre.

För jag VILL må bra.

Migrän suger.

Nu så är vi igång igenObligatorisk genomgång av DVD-filmerna. Börjar bli en del... igen. Konstigt nog bara ökar och ökar de i antal hela tiden....

En vägg är klar med cover-up-tapet. Dags att ge sig i kast med vägg nummer två. Den svarta med fåglar på... den som är mest trasig.
En alternativ plan just nu för inredningen är:
Tre vita väggar, och en träpanelsvägg (timmrad kanske?), och Sambo föreslog att man kan måla något stort tavel-liknande motiv på ena väggen. Man är alltså jag.... Men då gäller det att han hittar ett motiv som han OCH jag trivs med, och som är möjligt att måla också.... Han tänkte som det jag gjorde i walk-in-closet.
Men vi får se.
Ljusa väggar på tre ställen iaf, så får han göra som han vill med sin tv-vägg... om det blir panel eller inte.

Halvlugnt

Jag har skurit upp alla längder av rullen med coverup-tapet.
Nu väntar jag bara på att Sambo ska bli lite piggare så han kan ta bort golvlisterna åt mig. Jag får inte göra det för jag inte är så försiktig av mig... Och golvlister är dyrt.

Men jag har tråååååååkigt. Tråkigt tråkigt tråkigt.
Det tar sån tid.