Fotmask - Så jävla äckligt

Alltså. SÅ. FREKKIN. JEFLA. DISGUSTING!
Satt idag på jobbet och tänkte att det kliade väldigt på fötterna, och det kändes hela tiden som det var nåt i strumporna. Till slut fick jag nog och tog av mig ena och HELA FOTEN var full av död hud! STRUMPAN var full i död hud.
Men den paniken eller!! Jaaa jag visste ju att det skulle hända men alltså.... på bilden på förpackningen var det ju "fina stora sjok" som lossnade.... Seriöst. UUUÄÄÄH!!!
Jag tog bilder före jag kastade mig i duschen. Det SER väl inte så hemskt ut, men då hade jag ändå "tömt" strumporna och fötterna typ 3 ggr under dagen, samt borstat av fötterna innan jag tog bilderna.
 
Först kommer en blombild så de som inte vill se äckliga blähäfötter helt enkelt kan skippa det...
 
 
Sååååå.....
 
......
......
 
ÄCKLIGT!!
 
 
 
ÄCKELPÄCKELIGT!!!
 
 

Jag skrubbade fötterna i minst 10 minuter och fick inte bort allt. Ju blötare fötterna blev desto mer mjuknade ju huden och ju mer började lossna.
Till slut gav jag upp.
Och efter duschen skrubbade jag fötterna med en handduk i EVIGHETER (5min per fot typ) och ÄNDÅ var det jättemycket kvar. OCH SÅ ÄCKLIGT!
 
Efter skrubb och foten torkat igen... dålig bild men ja....
 
 
Nu såhär i efterhand önskar jag att jag tänkt på att göra det här INNAN jag fick jobb, så jag slapp sitta och tänka hela tiden på att mina fötter fäller äcklig död hud!
 
Och jag vet inte vad som äcklar mig mest, tanken på all död hud som lossnar, eller att den där döda huden suttit och varit död och äcklig på mina fötter?!
KRÄK på det!!
 
Det kommer bli långa, sammanlagt, tio dagar.
 
Jag rekommenderar INTE det här till de som STÖR SIG på saker; att det kliar, att nåt ligger fel, när kläderna bara känns fel, man är arg m.m.
 
Men... jag hoppas tassarna blir mjuka sen så det är värt det.
 
 
Och jag tänker fan sova med strumpor också.
Äckligt!

Påverkan

Jag är en av dem i världen som tror starkt på månens påverkan på människan och jorden. När det är fullmåne kajkar min kropp ihop helt. Redan långt före operationen och skadorna. 
Ingen sömn, mardrömmar, migrän, ömhet i kroppen. Ja ni fattar. Och ju närmre månen är jorden desto mer påverkan.
Nu natt mot måndag ska det ju vara supermåne och total månförmörkelse. 04.11-05.23. 
Total förmörkelse innebär att månen befinner sig mitt i umbran. Jorden täcker allt ljus från  solen, men månen lyses ändå upp och blir då röd. Faktiskt fränt.
När jag var liten och vi var nere hos min faster i Göteborg en midsommar så såg jag en supermåne. Den var gigantisk. Det är en sån där sak man inte glömmer. 
Men iaf. 
Sen skadan så reagerar kroppen ytterligare. Det gör mer ont. Drömmarna är fruktansvärda. Jag blir så spänd att jag ligger och biter ihop som fan.
Jag var chaffis åt en kompis inatt och hämtade dem efter krogen. Så det blev sent. Jag la mig vid fyratiden nånstans. Natten innan hade jag tagit sömntablett för att ens kunna få sova nåt då smärtan var för stark. Trots att jag sov utan att vakna på natten så var det en orolig och spänd sömn. Jag hade nästan mer ont när jag vaknade än kvällen innan.
Och inatt. Jises. Vilka mardrömmar. Jag har vaknat flera gånger i ren panik och skrikit vissa gånger och vissa gånger bara känt mig hysterisk. Men värst var nu på morgonen. Vaknar med världens panik. Känner sjuk smärta. Och det kändes som att typ två personer höll i min mage från varsin sida och bara drog. Och jag bet ihop så hårt att jag till en början inte ens kunde öppna munnen. 
Även fast jag var sjukt trött var det bara att ta sig upp och skynda sig ner och ta tabletter.
Och tänk er. Kulmen av fullmånen/supermånen blir natten som kommer nu.
Jag kommer vara en död människa på måndag. 

Göra sig fin om fötterna

I fredags kväll testade jag en sån där fotmask.
 
 
Jag köpte den tillsammans med de där svarta ansiktsmaskerna jag geggat med på sistone. Det är märket Maybeauty.
I alla fall. Det är som två sockar man sätter på fötterna, och då är det nåt gegg däri som gör att död hud lossnar från fötterna och de blir lena och mjuka igen.
 
 
Det ska bli spännande att se om det funkar.
Det var sjukt obehagligt/obekvämt att gå med dem. Först gled jag bara runt, men när jag fick på strumpor ovanpå kändes det lite bättre. Efter nån timme var det inte alls lika geggigt. Ibland kändes det som att det isade och värkte, nästan som om huden inte riktigt pallade geggan. Men det gick över lika fort som det kom.
 
Men väldigt bra produkter över lag de här två. Jag gjorde en ansiktsmask också när jag ändå satt still med fotmasken. Man blir så len och känner sig så otroligt ren. Hyn känns otrolig!
Bra skit!
Återkommer när fötterna börjar självdö!