Fotmask - Så jävla äckligt

Alltså. SÅ. FREKKIN. JEFLA. DISGUSTING!
Satt idag på jobbet och tänkte att det kliade väldigt på fötterna, och det kändes hela tiden som det var nåt i strumporna. Till slut fick jag nog och tog av mig ena och HELA FOTEN var full av död hud! STRUMPAN var full i död hud.
Men den paniken eller!! Jaaa jag visste ju att det skulle hända men alltså.... på bilden på förpackningen var det ju "fina stora sjok" som lossnade.... Seriöst. UUUÄÄÄH!!!
Jag tog bilder före jag kastade mig i duschen. Det SER väl inte så hemskt ut, men då hade jag ändå "tömt" strumporna och fötterna typ 3 ggr under dagen, samt borstat av fötterna innan jag tog bilderna.
 
Först kommer en blombild så de som inte vill se äckliga blähäfötter helt enkelt kan skippa det...
 
 
Sååååå.....
 
......
......
 
ÄCKLIGT!!
 
 
 
ÄCKELPÄCKELIGT!!!
 
 

Jag skrubbade fötterna i minst 10 minuter och fick inte bort allt. Ju blötare fötterna blev desto mer mjuknade ju huden och ju mer började lossna.
Till slut gav jag upp.
Och efter duschen skrubbade jag fötterna med en handduk i EVIGHETER (5min per fot typ) och ÄNDÅ var det jättemycket kvar. OCH SÅ ÄCKLIGT!
 
Efter skrubb och foten torkat igen... dålig bild men ja....
 
 
Nu såhär i efterhand önskar jag att jag tänkt på att göra det här INNAN jag fick jobb, så jag slapp sitta och tänka hela tiden på att mina fötter fäller äcklig död hud!
 
Och jag vet inte vad som äcklar mig mest, tanken på all död hud som lossnar, eller att den där döda huden suttit och varit död och äcklig på mina fötter?!
KRÄK på det!!
 
Det kommer bli långa, sammanlagt, tio dagar.
 
Jag rekommenderar INTE det här till de som STÖR SIG på saker; att det kliar, att nåt ligger fel, när kläderna bara känns fel, man är arg m.m.
 
Men... jag hoppas tassarna blir mjuka sen så det är värt det.
 
 
Och jag tänker fan sova med strumpor också.
Äckligt!
Anonym

Haha, jag köpte precis ett par såna "påsar" till mor och lovade att hon skulle få supermjuka fötter! Hoppas inte hon läser det här :D
Grattis till det nya jobbet förresten!!
/Lajnda

Mamma

Det är ju bara torr hud...Så är det ju hela tiden kanske inte så mycket på en gång :) Smörj fötterna vetja. Kram

Anonym

Hallå hur blev fötterna sen egentligen? Törs man pröva? 😁😁