Virrig höna

Suck, långa naglar och fel tangentbord, så kommer man åt tillbakaknappen och allt man skrivit försvinner. Jävla fan, men men. Försöker väl igen då, lite mer kortfattat kanske.

Jag är återförsäljare av vaxljus från märket Partylite, och i veckan hade jag ett party hemma hos en värdinna. Det var väldigt bra erbjudanden så jag skulle passa på att beställa själv också, men idag när jag skulle lägga beställningen kände jag mig lat och orkade inte lukta på doftprover utan tänkte att jag mindes ur huvudet istället. Jag valde doften persimoncider som jag mindes var lite mer åt det söta, syrliga hållet. Men så av en slump så var en av produkterna värdinnan skulle ha slut, så jag tog fram doftproverna för att se vilken som var mest likvärdig den hon hade velat ha.
- Äh lika bra att lukta på den där jag ska ha också då när jag ändå har den uppe...
Och tur var väl det! Satan i helvete, det var ju en av de där starka, kryddiga, superäckliga juldofterna som jag nästan kräks av!! Gud vilken tur att jag fick för mig att dubbelkolla.
Pratade med mamma i telefon samtidigt som jag uppdaterade min beställning till rätt produkt, en trevlig jordgubbshistoria. Dubbelkollade även alla andra kunders beställningar så jag inte knappat fel. Vi la på, klockan gick och kvällen kom och det var dags att skicka in beställningen. Jag knappade in det sista och betalade och skickade in den. Och medan jag installerade skrivaren för att skriva ut beställningen åt värdinnan läste jag igenom sammanfattningen.
Tror ni inte på fan att jag lik förbannat gjort fel på mig själv och tagit bort jordgubben och ersatt den med TVÅ stycken persimoncider?!?!!? Och det är olyckligt nog så att när man betalt och skickat in beställningen går det inte att ändra något.
Jäkla virrhjärna... Ändå både dubbel och trippelkollade jag...
Men men, någon lycklig människa därute som någon gång kommer säga att den gillar den där doften kommer ju få dem av mig. För jag kräks (på riktigt) av lukten.
Heja Jansson!

Men ge mig min jävla kebabrulle!

- Rullkebab, sa tjejen i telefon med en irriterad röst.
- Jaha, ja, kebabrulle, rullkebab, vad ni nu kallar dem, svarar jag igen.
- Så en RULLkebab med vitlöksdressing, inte båda dressingar? säger hon med om möjligt ännu mer irriterad betoning på RULL.
- Ja tack, svarar jag lätt irriterad men med ett leende. En kebabrulle med vitlöksås.
- Jaha ja, säger tjejen och suckar högt och börjar låta stressad. Då tar det en kvart ungefär, en R.U.L.L.K.E.B.A.B. Med vitlöksdressing.
- Tack så mycket!! nästan skriker jag i telefon för jag känner hur humöret och tålamodet är på väg att försvinna och jag inte vill skälla på henne.
 
Nu, såhär en cirka fem timmar senare är jag ju mycket lugnare. Men låt mig ge er bakgrunden först.
Lång historia kort så hade inte min nya läkare fått meddelat till sig att han skulle förnya mina recept på morfinpreparaten. Det blev nån misskommunikation och jag stod helt plötsligt utan medicin alls. Bara Alvedon. Från att ha haft 40 mg morfin i kroppen dagligen i många år. Inte så bra alltså.
Lite mer än en dygn gick jag utan, då de inte förnyade igen när jag ringde akut om det, troligen pga att de var underbemannade. Men abstinensen kommer ju på en gång, den skiter ju fullkomligt i bemanningsplaner. Så ont utav bara satan, febrig, skakig i hela kroppen, höjd puls, lätt ångest, dimmig syn, huvudvärk och förvirrad, samt sjukt stressad.
Lyckas till slut få nya recept, så efter däckbyte (det kom 1 dm snö här igår) kastade jag mig in på apoteket, och visste att jag inte skulle ha ork eller tid att laga mat när jag kom hem för jag behövde jobba, så pizzerian på vägen hem kändes då som det bästa valet.
Ringer från parkeringen vid apoteket och har samtalet med tjejen som svarade. Och jag blev så vansinnigt irriterad. Jävla knäppa norrlänningar som vägrar ge med sig. Nog att Norrland är stort och täcker mesta delen av Sverige, men det finns fler pizzerior söderut och där heter det kebabrulle... för det är en rulle med kebab. Likväl som en rulle med kyckling då heter kycklingrulle.
Nä men häruppe då ska det helt plötsligt kastas om. Rullkebab. Men bara den. Annars heter det kycklingrulle. Falafelrulle. Etc.
VARFÖR I HELVETE SKA DET HETA RULLKEBAB?!
 
Det stör mig så inåt helvete. De flesta häruppe förstår ändå om man säger kebabrulle, men en del som sagt upprepar RULLkebab ett antal gånger... Om det är för de själva inte förstår eller om det är för att vara en vrång och stönig envis norrlänning vet jag inte.
 
Jag trodde iaf att jag skulle bryta ihop när jag väl kom dit och tjejen frågade om jag hade beställt, jag svarade igen kebabrulle med vitlökssås, och när hon hämtade den slog hon in den i kassan och sa;
- En rullkebab med vitlöksdressing, 95 kr.
 
Jag log mitt allra mildaste leende och kände hur det krampade i käkarna, betalade, sa tack så mycket och önskade henne en trevlig kväll.
Satte mig i bilen och svor högt och ljudligt och förbannade hela Norrland för deras knäppa, ologiska, felaktigt grammatiska ord och meningar.
 
Men som sagt. Nu är jag lugn igen. När jag fått i mig medicin. Och ätit.
En kebabrulle.

Vad är egentligen verkligt och inte?

Ja då var det ett tag sen igen då. Orken har verkligen inte funnits att ens slänga en tanke åt bloggens håll. 
Jag är fortsatt sjukskriven och mår sådär. Det är olika från dag till dag. Smärtorna är betydligt bättre än för en månad sen men ibland får jag såna där extrema anfall och ligger mest och vill dö. Så jag antar allt är som vanligt egentligen.
Sömnen är både bättre och sämre. Bättre på så sätt att jag faktiskt kan somna utan sömntabletter tack vare melatoninet, även om jag vissa dagar behöver ta sömntabletter också. Sämre är det att jag har nattsvettningar, mardrömmar, förhöjd och starkare puls, samt även hallucinationer ibland.
Idag har jag suttit nu och funderat i några timmar på natten som var. Jag vet inte riktigt vad som är sant och inte.
Jag drömde att jag drömde något riktigt otäckt, sådär extremt så jag skrek tills jag vaknade. Jag tänkte att det var tur att jag bara drömde att jag skrek sådär vansinnigt, för annars skulle väl någon tro att jag höll på att bli mördad. Pulsen återgick till det normala, jag kollade klockan och vände mig för att försöka sova igen. 
Och sen vaknade jag, av att jag skrek sådär vansinnigt, och tänkte att det var tur att jag bara drömde, att jag drömde, att jag drömde något otäckt och skrek sådär...
Förstår ni vart jag är på väg?
Jag har ingen aning om jag vaknat två gånger inatt av att jag skrikit för jag drömt något otäckt, eller om jag inbillat mig att jag skrikit för jag gjorde det i drömmen, och helt enkelt hallucinerat fram ett ljud som jag fått för mig väckt mig.
Jag brukar inte bry mig så mycket om sånt där, sover jag eller vaknar eller drömmer så skitsamma, men det här har verkligen stannat kvar. Jag har haft en obehaglig känsla i kroppen ända sen imorse. Och jag vet inte om det är pga vad det nu var som var otäckt i drömmen/drömmarna, eller om det är för att jag inte vet vad av allt som har hänt och inte.
Jag tror att jag tänkte för mig själv, i någon av uppvaknandena, att jag omöjligt kan ha skrikit och rört mig och varit panikslagen, för bägge katterna låg fortfarande och sov lugnt bredvid mig. Men frågan är ju NÄR de gjorde det, och OM de ens gjorde det.
 
Störd nattsömn och mardrömmar var en av biverkningarna på nya medicinen, förhoppningsvis lugnar hjärnan ner sig efter ett tag. Obehagligt är det iaf. Jag som aldrig brukar drömma mardrömmar som påverkar mig, drömmer kanske 5 av 7 nätter.